Anne,  der er altid noget at fejre,  Mad,  snygge

Sommerferiestart.

Den første officielle “det-er-hverdag-og-jeg-skal-ikke-skole”-dag, fejrede jeg igår med en stilfærdig cafetur og en uskyldig flaske rosevin. Det skulle så udvikle sig til at ende i et fadølsorige, ink. litervis af irish coffee, morskab, sang og hvide russere, til lyset blev tændt og bartenderen smed hele banden ud. Mandagsbyture går aldrig af mode.
Idag er tømmermændende blevet kurreret via en skøn cafeburger, hygge i godt selskab, gåtur i lækkert vejr og afslapning på sofaen. Sidstnævnte er især et hit, og pt. er jeg solidt er placeret, med en gang late night sushi og Disney på skærmen. Kæft, sommerferie er egentligt skønt!

4 Comments

 • Piskeriset

  Hehehe! Ja, det lyder da til, at aftenen tog en noget anden drejning 😀

  God fornøjelse med ferien – jeg må lige vente et par uger endnu, så jeg prøver på ikke at revne af misundelse 😉

 • sabrina jensen

  Haha er fuldstændig enig, mandags byture går aldrig af mode! (siger hende der havde en virkelig sjov bytur sidste mandag) og er faktisk ofte meget sjovere end weekend byture, det er ihvertfald min erfaring 😉

 • A + K = ♥

  Haha, det må man sige, men det var heldigvis en god en af slagsen.

  Og jo tak skal du have – håber du får en dejlig ferie, når du når så langt 😀

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *