Kit,  snaksnak,  snygge

.. Vil hellere slå min plæne, end slå løs på pæne folk.

Persillen i altankassen vokser som besat.
Der begynder så småt at titte lidt grønt frem i mine ‘paprika’-potter
Nelliker & Margueritter ser stadig skønne ud i fadet.
Radisser til spiring


Jeg hygger mig meget med mine små grønne projekter. Synes det er en kæmpe succes, at hver gang jeg åbner altan døren, for at hente persille, bliver jeg mødt af den dejligste duft af nelliker. Der lyder også en lille sejrsjubel, hvert eneste gang der titter lidt nyt grønt frem fra en af de to spire-projekter, som står og hygger sig i vindueskarmen i stuen. 
Det er første gang, at jeg har formået, at holde liv i nogen ting, så er meget nervøs for at over/under-vand eller på anden måde skade de små fine planter. 

En ting er dog sikker – jeg vil nyde det, så længe det varer ved!

2 Comments

  • Trine/Stjernepels

    Armen, hvor ser det også skønt og hyggeligt (og pseudo-bæredygtigt) ud! Mellem nellikker og margueritter (fik jeg stavet rigtigt til nogen af disse??!) står nogle små, lilla-hvide blomster – det er da ikke nellllikkkker, eller hvad?!

  • A + K = ♥

    Tak – det er altså også ret vidunderlig . Og psudo-overskudsagtigt sådan med hjemmegroet persille på kartoffelmadderne (;
    Jeg aner desværre ikke, hvordan man staver noget som helst, men den glade giver (moar) siger, at de skulle være nelliker begge 2, så det tror jeg på (:

    – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *