antivoksen,  Idiot,  Kit,  knap så nice,  snaksnak

Jeg tror det kaldes dovenskab..

Før du ved af det, er du hjemme igen!
Du bliver glad for det, når du får din løn!
Der er trods alt ingen voksne mennesker, der har brug for 8 ugers sommerferie!

.. Og tusinde andre lignende kommentarer, fodre jeg mig selv med, når jeg er på vej på job. Ved godt, at det er lidt tabu-agtigt, når alle man taler med, bare ønsker sig et job. Altså, misforstå mig ret; jeg er selvfølgelig glad for mit job og at jeg har en mulighed for, at jeg tjene lidt ekstra til dagen og vejen. Men, så snart jeg har snørret mine sko og sat mig op på cyklen, kan jeg ikke lade være med at få det lidt sådan her:


… Men, det er jo ikke sådan noget man snakker om. Så bare glem jeg skrev det. Håber jeg får en masse gode vagter i denne uge. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *