Kit,  snaksnak,  snygge

Dagligdags lykkelig.

Jeg har lyst til det hele i dag
Jeg har lyst til at ta’ en bid af alting
Og æde det hele – fucking rub og stub

Jeg har ikke lyst til at dø


Det er svært, at være gladere end jeg er lige nu. Føler decideret, at jeg har sommerfugle i maven. Fordi jeg glæder mig til alt. Især Københavnertur som er lige rundt om hjørnet, de røde bøffer og de kolde øl jeg skal nyde i aften, det lange varme bad som jeg snart skal tage, til at vande blomsterne på altanen og alle de andre banale hyggeligheder, som ligger og venter på mig. Det er lige før, at jeg glæder mig, til at skulle på job søndag. 
Men en ting af gangen. Først vil jeg være lykkelig over morgenkaffen, men straks derefter vil jeg henlede mine sommerfugle på den aften, som der venter mig senere. Det bliver fredagsaftalen, som altid, men det er lige netop derfor jeg glæder mig, fordi det bliver lige præcis så sjovt, som det plejer. 

Håber I får en vidunderlig weekend!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *