Anne,  fattigdom,  fjoller,  kluns,  Nyt køb

Bar røv og pletter på tøjet.

Fåes her! 

Er det bare mig, eller er der alt for meget fristende på udsalg pt. (og på-ikke-udsalg, for den sags skyld)? Har egentlig gået og forsøgt at gemme mine penge til KBH-turen på onsdag, men er alligevel faldet i, og købt et par ting. På den ufornuftige måde, hvor alt sammen er købt i lyse, tøsede farver – ikke just det smarteste valg, til en klovn som mig, som ustandseligt spilder på alt jeg ejer. Dog har jeg også købt overstående haremsbukser, hvor der da sporadisk er lidt sort på. Mon jeg kan lære mig selv at punkt-spilde, tror I? Jeg er nemlig i tvivl om jeg nogensinde får dem af igen – føleles som at have bar røv, men på den socialt acceptable måde. Har I også været på udsalg?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *