Anne,  fjoller,  Kit,  snaksnak

Tilfældige fælles-facts.

 • Vi husker begge to klart og tydeligt, hvor skræmte vi blev, over X-Files, tirsdag efter tirsdag. Det allerværste var dengang, hvor Scully & Mulder var på jagt efter vampyre. Det var altalt for uhyggeligt, og natten endte med, at vi begge camperede på vores forældres soveværelsesgulv.

 • Modsat de fleste andre på vores alder, er ingen af os synderligt interesserede i teknik, tv og medier. Vi har begge skodtelefoner (der lever deres eget liv), vi ejer ingen fancy spejlreflekskameraer (okay, vi ejer faktisk ingen kamera’er overhovedet), vores respektive fjernsyn kan ikke lokalisere alle kanaler (i den lille kanalpakke) og ingen af os, har en computer der fungerer helt optimalt (tværtimod).

 • Folk får altid spat af, at vi snakker løs om alle de ting vi gerne vil, men aldrig skal. Samtalen starter altid med: “Ej, tænk hvis vi tog på badeferie/i biografen/på weekendtur/ind og spise fint”, og udvikler sig til timevis af snak om hvor skønt og lækkert det bliver, og så når folk spørger, hvornår vi skal afsted svarer vi: “Det skal vi ikke – men kunne det ikke være fedt?” Dagdrømmeri er altid i højsæde.

 • Ingen af os, har nogensinde ønsket os at være skuespillere, kendte eller noget der minder om. Men skulle vi tvinges til at være statister for en dag, vil vi klart vælge at være det, i Beverly Hill’s afsnittet “Donna Martin Graduate” – bare for at kunne prale med det, ude i byen.

 • Bøger er noget, vi begge to er helt tossede med – især børnebøger, fantasy, chicklit og diverse klassikere. En kategori, som ingen af os er faldet for, er krimi-genren. Altså, det er jo som at se Station 2 – bare (om muligt) endnu værre? Mord, ondskab og politarbejde bliver altså ikke pludselig spændende af, at være skrevet ned i en bog.

6 Comments

 • Rikke'M

  Ah – fine små facts. Jeg elsker, at I ikke har smartphones; det er virkelig også et værre cirkus at skulle være opdateret og 'på' hele tiden. Det er slet ikke sundt.
  Og der er intet i vejen med lidt dagdrømmeri og luftkasteller 😉

 • Rikke'M

  Ah – fine små facts. Jeg elsker, at I ikke har smartphones; det er virkelig også et værre cirkus at skulle være opdateret og 'på' hele tiden. Det er slet ikke sundt.
  Og der er intet i vejen med lidt dagdrømmeri og luftkasteller 😉

 • Rikke'M

  Ah – fine små facts. Jeg elsker, at I ikke har smartphones; det er virkelig også et værre cirkus at skulle være opdateret og 'på' hele tiden. Det er slet ikke sundt.
  Og der er intet i vejen med lidt dagdrømmeri og luftkasteller 😉

 • Rikke'M

  Ah – fine små facts. Jeg elsker, at I ikke har smartphones; det er virkelig også et værre cirkus at skulle være opdateret og 'på' hele tiden. Det er slet ikke sundt.
  Og der er intet i vejen med lidt dagdrømmeri og luftkasteller 😉

 • MusicIsMySecret

  Jeg elsker de her random facts! Kan også nikke genkendende til ret mange af dem, jeg var også ved at DØ af skræk over X-files, men SKULLE bare se det hver gang. Mit 'værste' afsnit var der, hvor de skulle løse et mysterie på en båd, og pludselig blev de mega gamle begge to. Virkelig uhyggeligt.

  Jeg elsker også bøger. Elsker, elsker, elsker! Bare ikke krimier, så jeg er helt med jer her. 🙂

  DONNA MARTIN GRADUATES!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *