Anne,  dagens humør,  ferie,  lækkerier,  Mad,  skemad,  snygge

I do not hate mondays..

1 l. ymer // 1 l. kærnemælk // 1 dl. røresukker // 1 vaniljestang // 2 x limesaft + skal


Idag har vi været i Zoo i det skønne vejr – det er helt rart med lidt overskyet himmel, for temperaturen er jo stadig helt eminent. Det er altid sjovt at besøge en ny dyrepark, og især Elefant og Isbjørnehuset vakte stor begejstring – mor var vist lige ved at adoptere den lille Dumbo-baby med hjem.
Nu er vi hjemme og slapper af, men mig og Kit skal snart i køkkenet – vi har nemlig, traditionen tro, vores “tak for en dejlig ferie”-dag, hvor vi laver lækker mad og forberedt en hyggelig aften. Vi er jo temmelig heldige, sådan at blive inviteret på ferie år efter år, selvom vi jo rent faktisk er voksne – men vi bliver gudskelov aldrig for gamle til, at bruge en uge i selskab med vores familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *