dagens humør,  Kit,  knap så nice,  snaksnak

Jeg trækker vejret dybt når..


.. Min mobil slukker sig, til trods for den ret faktisk sidder i strøm. 

Det er en af den slags ting, som sætter gang i en frygtelig dominoeffekt.
Først og fremmest bevirker det, at jeg vågner 2 timer senere end planlagt, hvilket i sig selv er lidt et problem. Da jeg indser hvad der er sket, begynder stemmen i mit hoved bare at skrige “OP OP OP!!” på en vildt hysterisk måde, mens resten af mig ræser rundt med adrenalinånde og forsøger at løse alle morgenritualer i verden, på den mindst praktiske måde. Men kom dog afsted uden strømper i Føtex-støvlerne, jakke, morgen/middags-mad og briller. Heldigvis var der kun plads på bagerste række, så kunne ikke på nogen måde følge med i undervisningen. 


Dagens højdepunkter;

  • Trøstekøbte mig en læbestift (og en cafeburger).
  • 14 sekunders Gilmore Girls, mens jeg forsøgte at få gang i tekst-tv, så jeg kunne se hvad klokken mon var. 
  • At jeg ikke ejer en rullekravebluse. 

Nu vil jeg læse, slappe af og have mig en giga kop kaffe. Krydser fingre for en lidt mere rolig start i morgen. Er altså for gammel og uorganiseret til den slags overraskelser. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *