Anne,  dagens humør,  Mad,  snaksnak,  yum

Fraklip.

For tiden har jeg:

Besøgt Penny Lane’s nye søstercafé Abbey Road. Hold op, et lækkert menukort. Det byder både hjemmerøget laks med fenniklesalat og grape, vegetarlasange af squash og cashewcreme, blandede tapas og  pulled duck burger m.v. Sidstnævnt var desværre udsolgt, så det har jeg til gode, til næste besøg.
Overstående tallerken består af kylling med grov sennepsdressing, trøffel, æble, radisser og syltede kapers.

Nydt, at der har været Aalborg i Rødt-uge. C.W Obels plads havde fx. Thai-market opstillet, hvor der blev serveret alverdens lækre retter, asiatiske øl blev skænket, frugtkunst blev fremstillet og rædsomme souviners gjort mulige at erhverve sig.

Tyvstartet med en efterårs (haha, somom, læs: “helårs”) favorit aka. varm kakao, hjemme hos Kit.

Fundet ud af, at jeg deler yndlings dyr med en vis Fran Lebowitz.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *