Anne,  lækkerier,  Mad,  snygge

Lidt blandet lækkerier til kaffen.

Frue-fødselsdagen igår, var som håbet en stor succes, og vi havde en rigtig hyggelig dag, med alle vores søde gæster. Efter dejlig dansk frokostbuffet oppe hos Kit, hjulrede vi ned til mig. Jeg stod som bekendt for kagebordet, og satsede på at producere lidt blandet landhandel, så der var lidt for en hver smag. Det endte med følgende valg: Sprød Toscakage med saltkaramel, et strejf af citrus + Konnerup 70% chokolade, sprøde og søde kirsebærsnitter og sidst, men ikke mindst klassiske, klistrede gærdejs-snegle. 
Sidstnævnte er min ultimative favorit, og jeg tror ikke, jeg nogensinde, vil holde en fødselsdag, uden at bage dem – de holder bare altid.

Nu er jeg tilbage på min pind i skolen – men pt. sidder jeg og drømmer om den forestående Hamburgferie, tænk, at der er under to uger til. Hold op, hvor jeg dog glæder mig.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *