Anne,  antivoksen,  inspiration,  nørd,  smukt

Percy Jackson 2.


Hvis du ikke har været afsted, og se overstående film – så skynd dig mens tid er! For hold op, hvor er den dog fed. For første gang, nogensinde tror jeg, har jeg læst en bog og været ovenud tilfreds med filmatiseringen deraf. Jeg mener – i al beskedenhed fejler min fantasi intet – men de havde konstrueret scenerne vildere og flottere, end jeg have forestillet mig det muligt. Og derudover, fulgte filmen rent faktisk også bogens indhold; en sjældenhed i biograf-verdenen, hvis du spørger mig.(Som Harry Potter-nørd, var jeg hvertfald svært utilfreds med filmene de første par år. Nøj, jeg kunne finde mange fejl og mangler. Men så snart jeg kom til konklusionen, at filmindustrien og bog-verdenen altså ikke er forlignelige, og at film skal produceres til et bredere publikum, så synes jeg de er enormt hyggelige. Hvis jeg var instruktør ville de jo ende på 12 timer pr. film, det er sgu nok heller ikke optimalt.) 
Men kort og godt: Synes du Percy Jacksom & Lyntyven var fed, så skál du altså give Sea Of Monsters en chance – jeg var hvertfald svært imponeret.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *