brok,  fjoller,  folk er freaks,  snaksnak

Vi forstår ikke rigtig..

.. hvorfor man bliver SÅ glad af tulipaner?

.. Dronning/Kongens nytårstale – vi blev så forvirrede, da det viste sig at vi var nogle af de eneste, som endnu engang gladeligt var gået glip af den. Har I andre så seriøst set den alle andre år? (Hvis ja, hvorfor dog?)

.. hvor meget mere tjekkede unge mennesker er nu, end vi var – på alle tænkelige måder.

.. Elefanthuer til voksne.

.. glæden ved at åbne op for en perfekt avocado, blødkogt æg eller lige tilpas sød ananas.

.. Fastelavnsboller – altså dem med gærdej og marcipan er helt fine, men alt andet kan I godt pakke væk. Vi forundres hver eneste år, når det åbenbart er sæson.

.. hvem der stadig, sådan helt seriøst, hoster ind i deres håndflader? Og at der ligeså stadig findes forældre, der ikke lærer deres børn at ondt-i-halsen-hoste ind i noget som helst, udover Netto’s spotvarer og senere direkte mod den nærmeste person’s baglår i køen, uden en eneste kommentar – dette selvom de både kan gå og tale rent. Særligt fordi, man kender flere 3 årige, der kán hoste i deres albue konsekvent.

.. hunde. Både som kæledyr og generelt. Burde man ikke bare give op, og så sende dem tilbage, hvor de end kom fra?

.. crossaint-hypen.

.. om det er muligt i virkeligheden at glemme den gamle Alka-reklame. Eller vil man for altid have lyst til at ringe, mens man har gejsten på 70-12-14-16?

.. at man stadig kan overhøre voksne mennesker omtale et ligeværdigt menneske negativt, for at tage en mavetrøje på, her i på i 2024? Troede den slags kiksede bønder var uddøde. Altså: Hvordan kan man have overset at det står bøjet i neon, at ALT tøj passer til alle kroppe, samt at ALLE former for beklædning uanset alder/størrelse/køn/farve på den påklædte, er lige politisk korrekte, klædelige, asexuelle og naturlige at iføre sig – medmindre selvfølgelig, der er noget i vejen med beskuerens eget tankesæt. Og så er dém, der må gå hjem og få sig et liv. Ikke den, der har klædt sig i tøj, beregnet til alle mennesker, der måtte ønske sig det. Med andre ord: Har du et problem, er du selv problemet.

.. energidrik. Alt ved selve konceptet virker utiltalende. Og kaffe er så lækkert, hvis det er koffein man mangler.

4 Comments

 • Charlotte (Uglemor)

  Godt opslag I to.
  Jeg deler også glæden ved tulipaner og perfekte æg, avocadoer og ananasser, men fatter ikke hvorfor egentlig.

  Jeg forstår heller ikke:
  Energidrik!
  fastelavnsbolle-, croissant- eller andet bagværks-hype – slet ikke flere uger inden fastelavn/anden relevant dag.
  Hunde, jeg klarer mig også fint uden, måske især på cykelstierne.
  Hvorfor unge er så … tjekkede? jeg ville snarere kalde det noget andet

  Men jeg har altså et stort problem med folk (køn, alder, hudfarve osv. uanset) der går i bare maver på denne tid af året. Jeg fryser ihjel bare ved at se på dem! Og så får jeg ondt af folk (igen køn, alder, hudfarve osv. uanset), der måske af hensyn til andre, er iført smart, men helt øjensynligt ubekvemt, umageligt eller generthedsfremkaldende tøj.
  Men det er selvfølgelig også begge dele mit problem 😉 og jeg siger ikke et ord … tanker er toldfri.

  • venterpaavin

   Tak! Dejligt du også forstår dig på, ikke at forstå ting😄😎.

   Vi synes bare begge to det er topskørt at nogen har behov for at dømme og bagtale en ny kollega på baggrund af deres tøj, på en arbejdsplads. Det går simpelthen udover vores fatevne, at man kan have så lidt at gå op i. Tanker er tilgengæld helt og aldeles gratis – så længe man hverken slutshamer, kommenterer på, skaber fællesfront mod eller bedømmer folk på hvad man ser og potentielt behandler dem anderledes af den grund.
   Vi vil absolut heller ikke selv trække i sådan en bluse, men allé der har lyst, skal tilgengæld bare give den fuld allan. Man er hverken for vovet, for tyk, for tynd, for gammel, for udfordrende eller for noget-som-helst, hvis ens yndlings-tshirt ser sådan ud.

   – A og K

 • Marlene H

  Forstår heller ikke, hvorfor jeg bliver glad i Iåget af tulipaner, men det gør jeg 🌷🌷. Kan ikke gå forbi dem, når jeg er på indkøb.

  Jeg forstår ikke næsehorn. Synes det er et løjerligt dyr. Forstår ikke deres eksistens.

  • venterpaavin

   De er simpelthen bare så tillokkende – det er somom man tror de smittet med godt humør.

   De er også skøre. Ligesom dromedare. Ligner noget hvor der var koks i maskinen.

   – A og K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *