Anne,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Kit

Skønne Hamburg – Beerwalk.

Erdinger. 
Lüb3er. 


Altserwasser. 
Astra. 
Holsten. 

På vores sommerferie i KBH, holdt vi ølsmagning med hele familien – og da det var en ubetinget succes, genoptog vi skikken på vores Hamburg-tur. 
Tyskland er jo som bekendt også et øl-land, så vi besluttede at smage alle de forskellige, lokale øl fra fad, som vi nu kunne opstøve. Tror faktisk, at den eneste, vi ikke fik fanget med kameraet var en Paulaner, som vi også synes var helt og aldeles ok. Der var hovedsageligt overtal af lyse pilsnerøl – er man til den mørke slags, skulle man have fat i en flaske.
Generelt var det rigtig hyggeligt at prøve alle de mange varianter, og ikke mindst se, hvad der var populært blandt de lokale. For modsat i Danmark, bliver alle øl serveret i øllenes specifikke glas, og man kan dermed spotte nabobordets fortrukne valg. Ret hyggeligt egentligt. 

Har I en favorit øl? 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *