A,  der er altid noget at fejre,  ferie,  inspiration,  jeg glæder mig,  K,  tilbageblik

Dine ferietips til Hamburg?

..må vi få dem, mon?

Det er nemlig allerede på søndag, vi hopper på toget syd på til det skønne nordtyske.

Sproget har vi aldrig rigtigt lært (ej heller A, der havde det på A-niveau på gymnasiet, men det hjælper nok at møde op), men landet elsker vi at feriere i. Både Flensburg, Kiel, München og ovenstående by, er pragtfulde, og for to flyskrække idioter, er det der med en lang togtur et hit.

Hamburg er et særligt oplagt valg pga. dens mange muligheder, og vi har derfor besøgt flere gange – skyder faktisk på, at det er 4. gang, vi sætter kursen netop dermod.

Bloggens arkiv sladre hvertfald om, at vi var på Selvafholdt beerwalk i byens gader i 2013, og vi mener ikke nødvendigvis , at dette var vores allerførste visit i byen – eller måske var det? We will never know. Vi ved dog at K og lillesøster E også tog turen sammen i 2017.

Men altså!

Vi kán da trods alt erindre, at sidst vi to frøkner, besøgte byen i fællesskab var i 2016, og der så det således ud: Dag 1, 2, 3 og 4, da vi begav os ud i den dejlige storby. Fantastisk god tur og vejret var virkelig dejligt.

Denne gang bor vi dog i en ny bydel, nemlig Sct. George, og dermed i aldeles midtby. Det’ er altid dejligt, med gammel vin på nye flasker.

Og en metropol jo også få et væld af nye perler, på de tre år, hvor vi har rejst til London og Amsterdam i stedet, tænker vi.

Så til dette mangler vi gerne nogle topgode cafeer (evt med en go’ brunch, tapas eller original tysk mad), og rigtig gerne foreslag til museer, oplevelser, aften-aktiviteter eller sjove butikker i nærheden.

Nogle ideer? Ellers så fortæl endelig hvor du har boet, og hvad det område byder på.

Alt, kære folk, modtages med kyshånd ?

8 Comments

 • Mette

  Spis en burger og drik Fritz Kola på Burgerlich ???Lej en cykel, hvis vejret er til det – det er skønt at cykle rundt om alstersøen og komme lidt væk fra biler og larm og se nogle parker og det dyre område, som jeg har glemt hvad hedder. Planten un Blomen er også en anbefaling værd. God tur – ville ønske det var mig. Elsker Hamborg ?

 • Irene

  Hvis I er til te, så smut fordi Messmer. Det er det hele værd.

  ChokoVersum er en hyggelig oplevelse, men måske lidt i den dyre ende i forhold til, hvad man reelt får. Men hey, det er chokolademuseum, så altså… Og ja, man får masser af smagsprøver 😉

  • venterpaavin

   Fedt, du nævner netop det sted – det er nemlig på vores liste over ting, vi havde overvejet i år, som vi endnu ikke har set ? Så jo fler’ der kan sige god for det Chokomuseet, jo mere lokker det.

   – A og K

 • Louise Møller

  Hejsa

  Hamburg er en af vores favoritbyer, så bli’r lidt misundelig?
  Er I til lækker (og lidt dyrere) gourmet kan jeg anbefale den franske restaurant Plat Du Jour (ikke så langt fra rådhuset). Deres kanin med sennepssovs er virkelig god?

  Vi spiser stort set altid på Großneumarkt; lokalt torv ca 1 km fra Alex am Binnenalster. Her findes knap så fancy restauranter, hvor de lokale også kommer og priserne er fine?

  Og har I ikke været i Miniature Wunderworld er det også et besøg værd.

  God tur og glæder mig til at læse om turen.

  Kh
  Louise

 • Maibritt Jeppesen

  Vi kommer netop dernedefra (uge 43) det er vores anden gang, men bestemt ikke den sidste. Jeg vil anbefale at prøve Hamborg Dungeons. Super sjov oplevelse. Og chokoversum er ret sjovt hvis man elsker chokolade, så tag da helt sikkert dertil. Vi fik den lækreste pizza på Luigis og god morgenmad på Cafe Paris tæt på rådhuset

  • venterpaavin

   Åh ja, Dungeons! Det prøvede vi der i 2013, og det var så skægt og frygtindgydende – mon vi tør endnu en tur? ?
   Tak for ideer, især god brunch anbefaling – det mangler vi ideer til ???.

   – A og K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *