Anne,  fjoller,  snaksnak

Naturtalent.

Kan I huske den lille spire, jeg fik foræret i slutningen af juli? Den er slet ikke så lille mere. Altså ikke nok med, jeg formåede, ikke at slå den ihjel, så lever den faktisk i bedste velgående – se selv: Det er jo nærmest ligefør, at jeg er en ren Claus Dalby – er det ikke? Er sikker på vores mor, må være aldeles stolt. Jeg kunne da godt kunne blive gartner-elev, når hun får sit nye drivhus sat op her i løbet af ugen, så fint som spiren her står.
Suk. Hvem der bare havde en altan, så kunne man lave en minikøkkenhave gennem hele sommeren og efteråret. Det kunne være så hyggeligt. Og jeg ville jo formentlig kunne sælge frugt og grønt i massevis, og blive millionær, grundet dette uopdagede talent jeg åbenbart har, for at holde liv, i planter.

Okay. Det kan selvfølgelig også være begynderheld. Er bare ret imponeret. Jeg mener – var helt sikker på, den ville være død indenfor en uge.

4 Comments

 • fru Winther

  Meget flot. Er det en peber/chiliplante?
  Jeg har en aldeles skøn tomatplante, som laver aldeles yndige og bittesmå tomater. Den er glad, bare den har lidt sol – også i en vindueskarm. Kan sende dig frø, som du kan plante til foråret, så du kan få brugt dit uudnyttede gartnerpotentiale. Send mig en email, så poster jeg frø 🙂

  Fra en glad høstfrue uden særligt grønne fingre ditte.dwwr (a) gmail . com

 • A + K = ♥

  Det er faktisk en peberfrugt-plante – så nu må vi se, om den rent faktisk ender med at producere en grøntsag eller to – det kunne da ihvertfald være skægt 😀
  Og tak, hvor du bare sød, jeg smider dig fluks en mail! Det ville være skønt med små, lækre tomater til forårets retter, hvis gartnertalentet varer ved så længe (:

  – Anne

 • A + K = ♥

  Den er ikke stor nok, til at være en kop – det er nærmere en lille vase/cigaretholder (: Men tak skal du have – den er nemlig bare noget så fin, elsker Blå Blomst-stellet!

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *