Anne,  brok,  Griskhed,  yum

Lidt om kage, opvaskemaskinesavn og en sjat mandags-had.

Igår var vi, som bekendt, til vores kusines 13 års fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt, akkurat som det plejer at være, med masser af snak, kaffe og ikke mindst tons af hjemmebag – hendes mormor er nemlig lidt af en konditorhaj, så udvalget plejer at være stort, og denne gang var ingen undtagelse. Både småkager, gulerodskage med flødeostglasur, lagkage med mango/hindbærcreme og hjemmefixede romkugler kom bordet. Yum yum yum!

Idag har vi bare lagt på langs, bestilt pizza og fritter og set Kage-dyst marathon Kanal 5 – “rødvin og røde bøffer” endte som sædvanligt med en festlig bytur. Først for et kvarter siden, tog jeg mod til mig, og rejste mig fra Kit’s sofa, for at vende hjem til en kæmpe opvask. Så savner man sgu sin lille maskine, nede i sin rigtige lejlighed. Tænk, at der er mandag i morgen – yaiks, hvor jeg ikke gider. Send lige en spandfuld weekend mere denne vej, tak.

4 Comments

  • Siris Univers

    Føj det ser lækkert ud!! Lyder til at ha' været en skøn weekend. Personligt kunne jeg ikk undvære min opvaskemaskine, glemmer vist at sætte pris på at ha' den gamle maskine. Dit indlæg minder mig om ikke at ta' den forgivet. Jeg køber lidt “gode” produkter til den, som tak for dens store indsats!!

  • A + K = ♥

    Det var virkelig også lækkert – og jo tak, generelt har det bare været en superskøn weekend. Godt, du lige blev mindet om, hvor dejligt det er med opvaskemaskine, er sikker på den er glad for at blive forkælet lidt 😉 Glæder mig til at vende tilbage til min sidst i oktober, kunne være den også skulle have en lille gave af mig til den tid.

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *