gid det var mig,  Kit,  ønsker,  PURE NICENESS,  smukt,  snaksnak,  snygge

Misundelse er en grim ting..

Vores mor er ualmindelig stædig, viljestærk og har en endnu ikke fundet noget, som hun mener hun ikke kan finde ud af eller som minimum lære. Hun kaster sig altid over store projekter, mens vi andre ser måbende til. Denne gang, var projektet et gigantisk stenbed, som hun har skabt. Med håndkraft. Hun har, med en smule hjælp fra far, hentet og håndlagt flere hundrede sten. Kæmpe store tunge sten. Jeg begriber ikke, hvordan den slags kan lade sig gøre. Bedet er flere meter i diameter og det ser (selvfølgelig) helt fantastisk ud. Damen har en upåklagelig smag, når det kommer til alting..
Og jeg er en lille smule misundelig. Det hele er bare så fint og flot. Og som om, at det ikke er fantastisk i sig selv, så har hun oven i hatten fået foræret verdens smukkeste og største drivhus. Det er så flot. 
JegVilHaveEtDrivhusNu!!
.. og måske en havemand? Ved slet ikke, om min evner rækker så langt, men hvis jeg engang render ind i en formue, håber jeg der også følger en god håndfuld talenter med oveni. 

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *