Anne,  fjoller,  snaksnak

Dear Mr. Postman..5 ting, jeg håber Post Danmark fejleverer til min adresse, kvit og frit, i løbet af weekenden:

Et gavekort til en badeferie, med alt med betalt. Bare lige en 14 dages tid. En uge er også ok. Jeg er fleksibel. 

Og en Malene Birger jakke, tak. Bestilt af en med mange penge og god smag. Altså vinteren nærmer sig, og jeg kunne virkelig godt bruge en ny jakke. Eller. Jeg gád hvertfald virkelig gerne have en ny jakke. Især, hvis det lige akkurat, er den der jakke… 

En maskine der producere evigt danskvand, gad jeg faktisk også godt at have. Det er jo vand – bare bedre! Optimeret vand – hurra! Hep på danskvand og tab aldrig! 

Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne modtage en dresseret abe. Blot til lige at tage min opvask. Selvfølgelig kun indtil jeg flytter tilbage til min rigtige lejlighed d. 28., hvor jeg har opvaskemaskine. Så skal jeg nok slippe den løs igen (medmindre det viser sig, den også kan støvsuge).

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *