Kit,  Mad,  opskrift

Yndlings efterårsdessert.


I går serverede jeg kanelbagte æbler. Det er simpelthen det bedste jeg ved. Og den nemmeste. Jeg har næsten altid et par æbler, kanel og en eller anden form for surmælksprodukt. Igår servere jeg dem med skyr som var rørt med citron og vanille – og så et lille drys valnødder over. Det var bare så godt.

Her får I lige ‘opskriften’, selvom den næsten ikke kan kaldes for det.

Kanelæbler
Til 2 personer

Du skal bruge
 2 mellem store æbler
Et par spiseskefulde vand
Sukker, flydende sød, brun farin eller hvad du kan lide
2 dl surmælksprodukt
Citronsaft
Vanille
Kanel

Fremgangsmåde
Skær æblerne i mundrette stykker, put dem sammen med sukker og kanel i en gryde eller ildfastfad. Varm dem derefter til de er møre i enten ovn eller i en gryde. Smag surmælksprodukt til med citron og vanille. Server den lune æbler med surmælksproduktet til – drys evt. lidt nødder over. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *