Anne,  brok,  fjoller,  Kit,  snaksnak

Hvorfor siger I… #2

Her kommer der endnu en omgang af ting, som vi ikke forstår. Kom endelig med svar, hvis du har nogle og ellers er du velkommen til bare at brokke med. Sidste gang var der i hvert fald nogle stykker, som også havde nogle hade-fraser eller ord, som vi kunne nikke genkendende til. 
.. “Lille Q, var bare total skør i dag!“.
Folk med dejlige børn, med flotte navne, som alligevel insisterer på at kalde deres barn udenlukkende ved forbogstave. ‘Lille A’, ‘Lille C’, ‘Lille O’ osv. Hvorfor er det sødt? Enlighten us, please!

.. “King har valgt film/læser i et blad/er skuffet over at ‘mor’ fylder i sofaen..
Vi ved jo alle godt, at King er en hund og derfor ikke fatter en skid af alt, det du foretager dig. Og nej, det er ikke morsomt. Hverken sætningen, eller ikke billedet af hunden, med dvd’en placeret ved siden af dens pelsklædte korpus..

.. “Jeg har: Aldrig røget.✔ Aldrig brudt loven.✔Aldrig drukket alkohol.✔ Aldrig kørt to på en cykel.✔ Aldrig fået en bøde.✔ Aldrig prøvet at slås.✔ Aldrig kysset.✔ Aldrig haft sex✔. Er 100% englebarn.✔ Hvis du tror jeg lyver så tryk ‘synes godt om’. Sæt den på din status og se hvor mange der tror du lyver..”
Kombinationen af at være humorforladt og have en trang til, at pointere, at man altså “er lidt af en crazy badgirl”, er bare ikke charmerende. Tværtimod.

.. “Nimmernutten, Så hut jeg visker, Hele moletjavsen, Good-Beirut” m.v.
At det er en form for ordspil, er nemt at se, men hvilken del af der er morsomt, er noget nær umuligt at få øje på.

.. “Jeg synes bare *indsæt en film/serie/person/stilart* er bare total ‘nøjer’n’.. “

Altså nej. “Nøjeren” kommer af ordet “paranoia” og staves derfor for det første absolut ikke med “ø”. Og hvordan en film kan opføre sig paranoid, har vi virkelig ingen forestilling om, hvordan skulle ske.

.. “Fadbamser, pillerpaller, øllebøller” m.v
Øl-slang af værste skuffe. Det lyder som en trucker, der ønsker sig en chihuahua, men har valgt at navngive sin kasse med Tuborg i stedet. Føj. Hvis det er, så sig nu bare “bajer” for helved.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *