A,  brok,  fjoller,  K,  snaksnak

Hvorfor siger I? #4

Her kommer der endnu en omgang af ord og vendinger, som vi ikke forstår. Kom endelig med svar, hvis du har nogle og ellers er du velkommen til bare at brokke med.

.. “ok, boomer“?
Det er ikke, fordi sammenhængen er svær, at forstå. Det lyder simpelthen bare ubegavet og uoriginalt.

.. “gnavegrønt”?

Gik det ikke lige så fint, med at sige “grøntsagsstænger”? Det andet giver marsvineassociationer i en grad, at det da ikke kan være ønskværdigt for dem, der skal til bords.

.. “cringe”?
Tåkrummende er så fint og flot et ord. Brug det! Please, så er du sød.

.. “det er godt til mig”?

Hvem er det lige der synes voksenbabysprog er sødt? Alle ved jo, det hedder at “frisk luft og kaffe i solen, er godt FOR dig” – men nu er det der “til” kommet på mode. Hvem gjorde det cool, at damer på 30-60 nu skal rode rundt i forholdsord, på en “nuttet” måde? Det var ærlig talt mere bedårende, dengang 1. generation’s invandrer reelt ikke kunne skelne en og et, og Zlatko råbte “Ut a min kiosk” i alle Tuborg-reklamerne.

“Charmebøf”?
Det er svært at forklare, men måske ligger det lige tæt nok op af “mums”, “manden min”, “smuksak“ eller andre af dem vi elsker at hade.

.. “Sikke en milf

Om andre mødre, når de viser fine gravidfotos. Altså.. vil du virkelig det? Det, som forkortelsen står for? For så synes jeg det var bedre, du sendte en privatbesked vedr. en date.

.. “brunt værthus”?
Er der andre slags værthuse? End den helt gængse slags. Ubegribeligt, hvorfor det bør tildeles en farve.

.. har du lyst er der mere brok her, her & her.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *