bøger,  fjoller,  Kit,  nørd,  snaksnak,  snygge

Kærlighed.


Jeg holdt læsedag igår. Der går aldrig en dag uden jeg læser, men igår lavede jeg ikke andet. Det var helt vildt skønt og jeg skal tage mig sammen for ikke, at gøre det sammen igen i dag. Når jeg kigger på min bogreol er det nemt, at få øje på manglerne. Jeg har ikke en særlig sofistikeret smag og en stor del af mine bøger er slidte, krøllede og fyldt af fejl. Der er bare et eller andet der gør, at jeg elsker dem alle sammen alligevel. Har du det også sådan? Der er bare den slags bøger, som bliver bedre gang for gang. Lige meget hvor mange gange jeg læser Harry Potter, Sidste Udkald, Det Lille Hus I Den Store Skov, Alt fra Astrid Lindgren, Elegance, Eragon eller Rachels Ferie, bliver de bare bedre og bedre. Der er noget vidunderligt ved, at lige meget hvilken side jeg slår op på, kender jeg både siden før og siden efter. 
Igår slugte jeg Det Lille Hus I Den Store Skov og bladrede rundt mellem favorit kapitlerne i Eragon. 

Nu vil jeg se, om jeg kan få presset lidt fornuftigt ind i min søndag, for bøgerne kalder og ved ikke hvor længe jeg kan modstå. 

God søndag!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *