Anne,  der er altid noget at fejre,  nice,  snygge

Spontane hyggerier.


Modsat Kit, var jeg ikke så heldig, at erhverve mig arbejde hverken lørdag eller søndag (selvom jeg havde været total artig og voksen, og meldt mig på som tilkaldevikar, tsktsk). Men intet er nu så galt, at det ikke er godt for noget. For den halv-hurtige kop kaffe, mig og en veninde skulle have, blev pludselig ikke så hurtigt overstået alligevel, da det viste sig jeg ikke blev kaldt ind. 
Tværtimod endte dagen med mange timers sladder, nostalgiske konfirmations-alder-røverhistorier, gymnasie-snak og studiebrok, og pludselig var det spisetid – og derefter “lad-os-tage-en-enkelt-øl-på-Viktoria”-tid. 
Skønt skønt – så er man ladet op til en ny uge.

Glædelig mandag til dig!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *