brok,  fjoller,  Kit,  snaksnak

Zzz Zzz…


Liste over ting, som jeg i bund og grund er ret ligeglad med:


* Kommunevalget. 
Ved intet om det, men har lagt mærke til de tusinde valgplakater. De siger mig ingenting, men tænker nogle gang, hvorfor der er et personligt billede på? De fleste ser ikke vildt tillidsvækkende ud i min optik.

* Nyhederne.
Det er altid eller andet, som jeg enten finder rædsomt, kedeligt eller på alle måder tragisk, så hvis der er et program jeg aldrig blænder op for, så er det det. 

* Hvem der vinder Vild Med Dans.
En eller anden der hedder Allan har lavet en frygtelig masse rav i den (åbenbart).. Næste sæson er i fare..  Zzz.. Ups, faldt lige hen et øjeblik. 

* Radioen.
Har aldrig ejet en og lytter derfor aldrig til det. Kan simpelthen ikke gå op i kedelige radioprogrammer eller hvilken musik VOICE (eller hvad nu det er de hedder) synes, at jeg bør lytte til. 

* Om vi får en hvid jul.
Hvis vi skulle stemme, ville jeg nok takke nej, men nu hvor vi ikke kan gøre noget, så synes jeg ikke der er nogen grund til at tænke på det før tid. 

* Mode.
Jeg kan godt lide at have tøj, men at læse eller høre om mode, designere, grimme sko osv. siger ikke mig noget. Der går ikke mange sekunder før jeg mister interessen. 

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *