fattigdom,  fjoller,  Idiot,  Kit,  snaksnak

Dilemma


Jeg har et dilemma. 
Kender I det hvor der går tusinde ting i stykker på samme tid? Sådan synes jeg altid det er for mig. Da jeg er fattig studerende, har jeg desværre ikke råd til at fixe alt på engang, og må derfor prioritere. Oven i hatten er der også nogle ting, som jeg bare gerne vil eje. Så er det stor spørgsmål, om jeg bør lytte til fornuften eller min trang til at få nye ting?

Burde jeg købe;
Nye briller?
Ny mobil (og dermed vækkeur)?
En mega flot skænk?
En ny brugt opvasker?
Et stik til mit TV, så jeg kan se de kanaler jeg har?

Opvaskeren har jeg endnu engang lavet, så håber den holder et par måneder endnu, kan også godt leve uden tv lidt endnu og skænken har jeg sådan set allerede købt.. Så dilemmaet er vel egentlig, briller så jeg kan se noget i skolen eller mobil/vækkeur, så jeg kan komme op om morgenen og undgå at blive smidt ud fra skolen? 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *