Anne,  Bolig,  inspiration,  nørd,  smukt,  Stelstress

Dækket op på kongelig manér.Åh, jeg synes altså det er så hyggeligt, når årets R.C’s Juleborde bliver lagt op på nettet.
Tror min favorit udstilling i år, er Oliver Gustav’s – elsker eventyrtouchet og brugen af Royal White figurene. Hvorimod Julie Brandt’s opdækning, er en smule kedelig efter min smag. Bevares – det er smukt og veludført, men var det mig der fik frit slag, så var pænt foldede servietter og en hær af sammenklemte lænestole, ikke mit første valg.
Men ingen af bordene kommer til sin ret via de her få glimt, så vil du se herlighederne fra alle vinkler og sider, så klik forbi R.C’s hjemmeside her! Det ene er jo smukkere end det andet.

Har du en favorit?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *