dagens humør,  Kit,  snaksnak,  snygge

Weekendglimt.

Overstående billeder beskriver ret godt, hvad jeg brugte min weekend på. Det var rigtigt skønt og hyggeligt med en masse afslapning. De næste weekender bliver der en smule mere gang i, da december jo er lige omkring hjørnet. Det er heldigvis en masse hyggeligt, som står for døren, så jeg klager ikke. 
Idag er det skoletid, men heldigvis kun et par timer. Har ikke fået sovet i nat, så glæder mig til en lille lur sidst på formiddagen. Gav op på søvn omkring 04.30, så har fået set lidt tv, spist varm morgenmad og drukket kaffe. Det var ikke så tosset. Nu vil jeg igang med det sidste, før jeg triller afsted.
Håber jeg kan hold mig vågen til jeg har fri. 

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *