Anne,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  ferie,  gaver,  Mad,  snygge

Hverdagsglimt.

På det sidste, har jeg..


 Forelsket mig i dette Julie Nord-billede. 

Holdt Julefrokost med beboerne på praktikstedet med Banko, sildemadder og risalamande. 

Åbnet et hav af lækre kalenderpakker. 

Og forkælet Nisserne med lidt øko-sager. 

Ventet spændt på min snart “færdigmodnet” peberfrugt. 

Og caféhygget med søde folk. 
Så er der ved at være juleferie! Og jeg glæder mig helt vildt, til at komme hjem til de gamle og familiehygge i dagevis, sammen med alle de søde. Det er altså det eneste rigtige sted at være i december, men når man er i praktik, er det ikke ligetil at være der som ofte, som man gerne ville. Men nu er der ikke længe til, at både mig og Kit vender næsen mod vores barndomshjem, på juleferie. Det bliver bare skønt.
Først skal der dog lige overståes lidt praktik, projektskrivning, rengøring, et venindebesøg fra KBH og en søndagsvagt – men så er det også tid. Hurra! 

God weekend til jer!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *