Anne,  fattigdom,  inspiration,  nørd,  ønsker,  smukt,  Stelstress

Der var en gang.. hvor at Royal Copenhagen endnu engang lavede noget nice.
Idag, tikkede der (for en sjælden gangs skyld) en mms ind på telefonen fra Mor, omhandlende R.C. Både ønsker, pral og ikke mindst nyheder, er hun flittig til at videresende, og det var netop hvad der skete idag.
Royal Copenhagens årsfigur for 2014 er nemlig netop blevet lancheret, og hun ved udemærket godt, at jeg ville falde i svime. Vi er som bekendt helt tossede med børnebøger her på bloggen, og H.C Andersens er ingen undtagelse. Synes han er så fin, med bogen i sin hånd og Den Grimme Ælling ved sin side.

Jeg ved godt, at der er mange der synes de kongelige figurer, er bessede og kiksede, men jeg synes de er ganske fantastiske. Jeg håber godt nok, at kunne inkludere den her til samlingen i dag.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *