Anne,  antivoksen,  brok,  snygge

Frihed forude.. måske.

Der er intet som en spontan kaffedate. Det er altid så hyggeligt, når folk lige akkurat har tid, netop som man spørger. Sådan var det idag. Så Kit stak lige ind til kanelkaffe, choko, en lille amerikanske teenmovie og weekendtrang – godt, der er en at fordrive ventetiden med, til det bliver fredag.
(Og i kor, prøve sig i at sige: “Jeg håber virkelig jeg får nogle vagter på job her i weekenden” og rent faktisk lyde somom, man mener det.)

6 Comments

 • Irene

  Totalt off topic: Kan I anbefale et par gode genbrugsbutikker? Jeg skal på opdagelse på lørdag og går både efter deciderede genbrugser og antikbutikker. I Aalborg forstås! Og det er både til møbler, bøger, tingeltangel og alt mellem himmel og jord 😉

 • A + K = ♥

  Åh, jeg er er rigtig glad for de to der ligger på Hadsundvej, hvad angår tingeltangel – især Sudan. I midtbyen vil er den oppe på Kennedy's plads og den i Holbergsgade ikke værst. På Frederikstorv er Den Blå Kommode (https://www.facebook.com/pages/Den-bl%C3%A5-kommode/183542345149969?fref=ts) en af mine favoritter, og et stenkast derfra, på hjørnet af Løkkegade ligger en hyggelig (men dyr) antikvar.

  Bedst af alt er dog, hvis du har tid til at stikke liiige over på den anden side af broen. Der ligger Kinnerup Antik (http://www.antikvitet.net/kinnerup/) og den er virkelig et besøg værd. Hjemmesiden viser kun en lille del af deres udvalg – og de er meget rimelige med prisen iforhold til fx Sølv og Guld i Graverensgade. Genbrug Nord har jeg endnu ikke besøgt (ligger også i Nørresundby), men den har også et rigtig godt rygte.

  Der er hvertfald lidt at tage af,, hvis det er 😀

  – Anne

 • AstridP

  Ih, jeg elsker Stelton kanden – så pæn jo! Er den god? Har Quack fra Georg Jensen, men den er ikke særlig god til at holde min te varm.
  Kh. Astrid, som er begyndt at blogge igen-igen-igen …

 • A + K = ♥

  Ja, den er rigtig god – og umuligt at opslide, Kit har en fra mors ungdom, som stadig fungerer fuldt ud og stadig er flot 😀
  Og fedt med blog-genoptagelse – vi stemmer for 😀

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *