Kit,  snygge,  yumyum

Kaffe

Jeg elsker kaffe. 
Jeg kan slet ikke stå for hverken duft, smag eller den lune kop i mellem mine hænder. Det er en ren fryd hvergang. 
Skolen, derimod, har jeg aldrig været fan af, så for at forkæle mig selv lidt, har jeg købt en termokop til at have med.

Jeg har altid været af den overbevisning, at instantkaffe var noget af det ækleste der fandtes. Det viste sig dog hurtigt, at en smule kaffemangel kunne få mig til at ændre mening. Så jeg begyndte at drikke kaffe derhjemme og instantkaffe i skolen. I skolen er der en el-keddel til rådighed – derhjemme lækker almindelig kaffe. 

Instantkaffe er dog stadig ikke på favorit, så jeg besluttede mig, at undersøge om der ikke var nogle andre former for instant, som tiltalte mig.


Efter en hurtig tur på nettet faldt jeg over webshoppen : 
http://www.coffeebeansonline.eu

De havde en masse sjove former for instantkaffe med smag. Det kunne jeg ikke stå for, at forsøge mig med. Så jeg puttede tre forskellige slags i kurven, og trykkede bestil. Kort tid efter dumpede der en bekræftelses mail ind i min indbox – og kort tid efter en til. Den sidste var en personlig mail, hvor der stod, at min kaffe var pakket og ville blive sendt afsted straks. 
Allerede dagen efter stod der en fin pakke uden for min dør. 


Dejlig, effektiv og personlig betjening – dét kan jeg lide. 

Jeg har selvfølgelig allerede testet kaffen. Den er overraskende lækker, og sikke en duft. Min lejlighed dufter stadig diskeret af kaffe og mandler, når jeg åbner hoveddøren op.

Så hvis du er til kaffe med smag, så kan jeg virkelig anbefale dem her. De har ihvertfald gjort min ‘skole-kaffe’-oplevelse en hel del sjovere og lækre. 
Glæder mig allerede til at teste dem i iskaffe, når solen kommer frem igen. 

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *