Kit,  snaksnak,  snygge

Søndag

Klokken 11 satte jeg kursen mod Langebo med kurven fyldt med værtindegaver.
Lange havde for alvor lagt an til den helt store festmiddag.
Den overdådige brunch-tallerken indholdt både omelet med svampe, friske jordbær, mini frikadeller, tzatziki, grøntsags-stænger og den lækreste solbær/yoghurt-dessert. 

Solskinnet var så lækkert at det var umuligt, at holde sig indenfor.
Jeg var inviteret til brunch hos Lange i formiddags, så jeg pakkede cykelkurven med blomster og slik før jeg drog afsted. Hos Lange ventede den lækreste omgang brunch, kaffe ad libitum og masser af snak. Det er altså bare dejligt, at have god tid til mad og hygge – ikke ligefrem en hverdagsluksus, som nogle af os kender til. 
Mens vi knævrede hæmningsløst fløj tiden afsted – og før vi vidste af det var det eftermiddag. Ingen af os var klar til, at afslutte vores søndagsdate, så vi lod os lokke af det lækre vejr og gik udenfor. Det blev til en dejlig lang slentretur igennem vores elskede bydel – vi gik på kirkegården med en lille blomst til farmor, en tur på supermarkedshopping og så kiggede vi på huse. Der er så mange smukke huse heromkring. 

Håber I har haft en lækker weekend!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *