gaver,  Kit,  snygge,  yum

Besøg


I sidste uge havde jeg besøg af vores søde Grislinge-søster. Hun havde lige fået en god karakter i skolen, så vi fejrede med lækker mad, en kold øl og filmmarathon. Far havde givet svinemørbrad, så det var nemt, at finde på noget lækkert. Vi er begge glade for spinat og feta, så det skulle selvfølgelig indgå.
Grisling var så sød, at have en værtindegave med – det var en film, som jeg holdt meget af i mine unge dage. Efter et gensyn kunne jeg konstatere, at jeg stadig synes, at den er fuldstændig fantastisk. Den slags idiotfilm kan altid få smilet frem. Heldigvis er Grislingen også åben for den slags, så vi fik grinet os igennem et par stykker af den kaliber. 
Alt i alt en virkelig dejlig eftermiddag/aften, som bare fløj afsted, som den slags jo gør, når man virkelig hygger sig.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *