Anne,  dagens humør,  snaksnak,  snygge

Dagen igår.

Her lidt glimt fra igår – vi er nu for alvor gået i gang med BA-skrivning. Har heldigvis fået indført kaffeordning, hvilket jo øger ens livskvalitet betydeligt, når der skal skrives. Og vi var faktisk relativt produktive – selvom vi er skrækkelige til at sladre. Og dovne den.
Da vi endelig afrundede dagens arbejde, tænkte jeg, at jeg ville et smut i genbrug. Har nemlig som den dygtige, voksne type jeg er, endelig besluttet mig for at indlede en støvsugerjagt. Bevares, gider ikké investere i en ny – men helt ærligt, den jeg har haft siden jeg flyttede ud, er tapet sammen med henholdsvist gummihandsker, bølgepap og gaffa. Og den falder jævnligt fra hinanden alligevel. Er det ikke et tegn?
Så jeg begav mig ud i solskinsvejret til Øgaden’s genbrugsbutikker, og der var akut banko. En bærfarvet lille bavian, til sølle 50 kroner!
“Den støvsuger helt formidabelt” forsikrede damen med overskægget i shoppen, så jeg tog hende på ordet og vandrede hjem med den under armen, som en anden tosse. Fejrede det med kakao, snacks og hyggelæsning. Derefter stod den på madpakkeproduktion – en klassisker og evig favorit: Chili con carne. Da det var uddelt og røget på frost, var det på tide og smide lidt vand i hovedet, inden jeg igen skulle ud af døren. Dagen blev nemlig afsluttet med en kaffedate i dejligt selskab, med sladder, kaffe og snak i timevis.
Idag skal mig og Kit på besøg hos vores søde forældre. Håber sådan, at vejret bliver til en kop kaffe i mors fine drivhus. Jeg bliver lige misundelig hver gang, jeg ser det, og når vejret er godt, er det allerfinest. Når jeg ser billederne her fra sidste år, får jeg lyst til at flytte derind og bo. Smukt, smukt, smukt.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *