Anne,  bøger,  fråd,  Nyt køb,  snygge,  yum

Afslapningshygge på høj niveau.Det blev til en kop kaffe i drivhuset igår, da vi var på besøg hos de gamle. Og hurra for det, for sikke et gråvejr Aalborg præstere pt. Mon der er en lommetyv derude, der fylder år idag?

Udover solskin og kaffehygge i de fine Dalby-gemakker, tog vi og mor et smut i en relativt nyopstået genbrugsshop, ude hvor de bor. Kit (forudseende som hun er), hævede penge inden vi tog afsted. Modsat mig, der “sikkert ikke skulle have noget”, “og altså var afsted igår”, og prøver at sige til sig selv, at “det jo ér sidst på måneden”. Tssh. Somom. Endte selvfølgelig med at låne af hende. For man kan altså ikke, gå tomhændet fra sådan et sted. Fik den fineste stak sager, til sølle 30 kroner.
Efter vi havde været på genbrugsjagt, vendte vi hjem til en skøn menu – far fremtryllede nemlig lækre, lækre pariserbøffer, Kit havde lavet spiselige værtindegaver og mor havde hjemmebag op i ærmet, som matchede perfekt til de efterfølgende timers snak og hygge. Familiehyggeri er ikke det værste, man har.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *