Anne,  fjoller,  gaver,  snaksnak

Filmanmelder..

.

Bliver jeg nok aldrig, med den ualmindelig provinsielle, småinfantile og lalleglade filmsmag, jeg har. 
Er generelt ikke den store fjernsynshaj, men vil heller se film, end serier eller gængst TV. Og det er dejligt at have et lille lager, til tømmermændsdage.

Og bevares, jeg kan da også blive fascineret af storfilm som The Butterfly Effect, Inception og Ringenes Herre.. Meeen egentlig vil jeg helst se noget afslappende og hyggeligt, der underholder mig, når det endelig skal være. Fremfor noget uhyggeligt, historisk relevant eller værst af alt: Thrillergenren, hvor det bare er mord, totur og elendighed i timevis (..så kan jeg sgu da bare tænde for nyhederne, hvis jeg savner den form for TV)

Næhnej, jeg fortrækker disse kategorier:

A: Børnefilm, Disney, Fantasy ala. Harry Potter, Spiderwick fortællinger, En Ulykke Kommer Sjældent Alene, The Tooth Fairy.
B: Idiotfilm ala Dodgeball, American Pie, The Longest Yard, hvor gerne Vince Vaughn, Will Farrel eller Ben Stiller gør sig til grin.
C: Tøsefilm uden for meget drama, ala Bridget Jones, Bridewars, I dine Sko o.l, hvor alt ender godt.


Så derfor blev jeg på alle måder lykkelig, da Mindstebarnet overraskede mig med overstående favorit-film til samlingen. De passer helt perfekt i kategori B & C, så det er bare et hit.

Hvad er din favorit genre?

9 Comments

 • Camilla

  Jeg er mest til romantiske komedier, historiske dramaer (helst engelske og helst Jane Austen ;o), animerede film (Pixar og lign.) og så Harry Potter :o)

 • Rikke'M

  Ah, ja! Jeg elsker en god rom-com, uanset hvor cheesy eller fjollet det så kan være. Bridget Jones er den bedste i min verden! Desuden har jeg også en kæmpe svaghed for Disney, HP og andre eventyrfilm, og så elsker jeg ligesom Camilla ovenfor historiske kostumedramaer, særligt hvis de relaterer til en af mine yndlingsbøger af Jane Austen, eller måske af Brontë 🙂

 • Rikke'M

  Ah, ja! Jeg elsker en god rom-com, uanset hvor cheesy eller fjollet det så kan være. Bridget Jones er den bedste i min verden! Desuden har jeg også en kæmpe svaghed for Disney, HP og andre eventyrfilm, og så elsker jeg ligesom Camilla ovenfor historiske kostumedramaer, særligt hvis de relaterer til en af mine yndlingsbøger af Jane Austen, eller måske af Brontë 🙂

 • Rikke'M

  Ah, ja! Jeg elsker en god rom-com, uanset hvor cheesy eller fjollet det så kan være. Bridget Jones er den bedste i min verden! Desuden har jeg også en kæmpe svaghed for Disney, HP og andre eventyrfilm, og så elsker jeg ligesom Camilla ovenfor historiske kostumedramaer, særligt hvis de relaterer til en af mine yndlingsbøger af Jane Austen, eller måske af Brontë 🙂

 • Rikke'M

  Ah, ja! Jeg elsker en god rom-com, uanset hvor cheesy eller fjollet det så kan være. Bridget Jones er den bedste i min verden! Desuden har jeg også en kæmpe svaghed for Disney, HP og andre eventyrfilm, og så elsker jeg ligesom Camilla ovenfor historiske kostumedramaer, særligt hvis de relaterer til en af mine yndlingsbøger af Jane Austen, eller måske af Brontë 🙂

 • A + K = ♥

  Måske man skulle give de historiske kostumefilm en chance – så Monuments Men i biffen for nylig, som også var mere id en storslåede, historiske genre og den var faktisk rigtig god 😀
  Men ellers er jeg glad for at høre, at der er flere der også elsker de simple og letfordeøjelige filmgenre 😀

  – Anne

 • Cindi

  Haha jeg tror, vi kunne faa en virkelig fin filmaften op og staa! 🙂 Jeg orker heller ikke uhyggelige, grusomme film. Jeg bliver helt daarlig over for meget vold og gys og jeg kan faktisk godt blive lidt mopset paa folk, der elsker den genre, fordi jeg bare slet ikke kan se underholdningsvärdien. Hvad er det lige for en slags mennesker, der föler sig godt underholdt over 2,5 times skräk og rädsel?? Nä nej, saa hellere Disney og B-komedier 🙂

 • A + K = ♥

  Haha, som taget ud af min mund – begriber ikke hvordan det hverken kan ses som værende underholdende eller hyggeligt. Ellers tak 😀
  Synes det er helt makabert, at nogle kan lide den slags.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *