Anne,  dagens humør,  folk er freaks,  Mad,  snygge

Weekendhyggeri.


Sikke en skøn weekend. Er det virkelig allerede mandag?
Vi brugte den i familiens skød, med et dejligt besøg hos de gamle. Lørdag eftermiddag gik med, at spise lune, nybagte boller, drikke kaffe og gennembladre magasiner, hvorefter turen gik til Mindstebarnets værelse, for at se Austin Powers (en film, man jo åbenbart skal have set, men som vi har misset).
Men det var kun lige indtil, at vi blev lokket ud igen, af den gennemtrængende duft af flæskesteg, som fyldte hele huset. Farfar havde nemlig sponsoreret den lækreste, største steg til aftenens måltid og vinen vi fik dertil, var ganske perfekt. Julestemning i forårstiden er ikke at kimse ad.
Resten af aftenen blev brugt med en dejlig kirkegårds-gåtur i lokalområdet og Harry Potter marathon og slik på sofaen (man skulle sgu tro Kanal5 havde rådført sig med os, da de skulle lave aftenens program. Alle os fem Harry Potter nørder var hvertfald godt tilfredse).

Dagen efter stod vi op til morgenmad, kaffe og hygge. Dog blev vi nysgerrige over et opsat Loppemarked på den anden side af vejen, så vi besluttede os for at stikke forbi. Viste sig hurtigt, at “personalet” bestod af nogle storrygende gribbe-fruer, som uhyre gerne ville sælge noget. Hvad som helst. Også det man ikke ville have. På den der “den har været med til mange fester, den her skål – er den ikke flot?” og “det her er noget rigtig ungdomstøj, jeg har er, var det noget?” og “kunne I ikke tænke jer at købe reolerne, stellet står på så?”.
Svaret var nej hver gang. Men der var heldigvis børnebøger, LP’er og lidt stel at kigge på, men det store rov blev det ikke til.

Efterfølgende var det på tide at vende næsen hjem, til huslige gøremål og en handletur. Ikke spor værst for en weekend. Og nu er det sgu allerede mandag. 

Håber I har nydt fridagene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *