Anne,  brok,  PURE NICENESS,  smukt,  snaksnak

Forår, siger du?


Nøj, hvor har vejret været så skønt disse dage! 
Jeg ved ikke med resten af landet, men i Aalborg har det været ren sommer. Bare tæer, ny-opdukkede fregner på næseryggen og grill-duft i luften, det er bare herligt. 

I forgårs havde jeg lidt timer, der skulle slåes ihjel, inden jeg fik en veninde forbi til kaffe, og hvordan gør man det bedre end ved en tur i gågaden og hyggekigge, efterfulgt af tøsebogslæsning i solen?
Nynne’s Dagbog var at finde til en sølle 10’er i Bog&Idé, så den røg i kurven, og så var det bare hjem og hygge i gården. Er godt nok svært misundelig på, at alle i boligblokken har fået altan her i løbet af årsrenoveringen (.. pånær os stakler i hjørnelejlighederne, som sjovt nok ingen har kunne få koblet på. Damnit!)
Men hey, vi har også fået nye borde-bænke-sæt, så dem leger jeg altså til, er min nye altan. Jeg flytter sgu ned på en af dem, med et tæppe, min computer og et spejder-gryde-blus, hvis vejret fortsætter i den her dur.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *