Anne,  Bolig,  fjoller,  inspiration,  smukt,  snaksnak

Kaffevaner.

The new kid in town.

Okay… Jeg ved ikke med jer. Men jeg er opflasket på skoldhed, filterkaffe, med vand direkte fra elkedel, gennem kaffepulverfyldt tragt, ned i Steltonkande, skænket i R.C kop – and coffee is served! Ikke? Og alternativt, er en gang stempel ikke af vejen. 

Men kaffemaskinekaffe – det har altid været et no-go derhjemme (og nescafé er noget nær en dødsynd). Så ja. Kaffemaskine-kaffe har jeg fået udenbys – jeg relatere det mest af alt, til halvlunken, insitutions-kaffe med eftersmag af muggen røv og dårligdom (læs: det man altid får på job.. og trods muggenrøvsmag, ikke kan lade være med at drikke, alt for meget af i aftenvagt).
Men hvis… hvis jeg nogensinde, skal have en kaffemaskine. Så skal det sgu være den nye, lyserøde fra Mokka Master. Kæft, den er sød. Får lyst til at lave hele lejligheden om til en Milk Pub med skakternede gulve, købe en ternet kjole med strutskirt og iføre mig oldschool rulleskøjter, når jeg ser den.

Hvordan foretrækker du, din kaffe?

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *