Anne,  der er altid noget at fejre,  Mad,  snaksnak,  snygge

Hjemvendt selskab – søndagshygge på bedste maner.

Åh, jeg glæder mig altså allerede til weekenden. 
Billederne ovenfor er fra i søndags, hvor min veninde, der er flyttet til Århus, var hjemme i Aalborg på besøg. 
Vejret var ualmindelig pragtfuldt, så vi fik os nappet cafeens eneste ledige bordplads, som opstod netop da vi kom. Skønt! Og den kop kaffe vi skulle have fået, udviklede sig i stedet til en lækker fisketallerken, med smør-rørt tunmousse, kapers, æg, friske rejer og krydderurtedressing. Min venindes valgt faldt på en snacktallerken med pesto, grøntsagsstænger, oliven, salat, brie og saltmandler.
Efter mange timer i den skønne sol, og opdatering af verdenssituationen (samt et godt grin over stop-politivold-skiltet på toilettet), fik jeg hende smækket på toget hjem til det Midtjyske. Det er sgu altid lidt underligt, når folk flytter væk. Men så er der heldigvis besøg som disse, at se frem til.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *