Kit,  smukt,  snygge

Jeg ved hvor der findes en have så grøn..

Få hundrede meter fra vores barndomhjem ligger dette fine anlæg. 
Det er et af de hyggeligste steder vi kender. Når vi besøger vores forældre går vi ofte en lille tur derigennem. Og det bliver bare flottere og flottere – det er blevet renoveret løbende igennem vores barndom uden, at der er blevet på kompromis med den charme, som altid har præget stedet. 
Lige for tiden, er der får dernede – det er lidt hyggeligt, selvom vi er temmelig glade for, at de er lukkede inde på modsatte af vandet. Ideen om være Lisa fra Bulderby med sin egen Pondus er ikke ligefrem tiltalende, når man ser hvor stor og skræmmende sådan nogle dyr er live. 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *