Anne,  der er altid noget at fejre,  nice,  snaksnak

Jeg går i tænkebox – vil du med?

Så blev vores bachelor sgu skrevet færdig. Over and done!
  12 ugers hårdt arbejde, sammenfattet på en god rødfuld tegn er nu indsendt; både fysisk, elektronisk og uploaded på UC Viden’s hjemmesiden. Efterfulgt af en håndbajer og en dyb indånding. Så langt så godt! 
Og overraskende nok, har det faktisk ikke været særlig slemt; bevares, hjemmearbejde, molbo-arbejde og diskussioner, har vi ikke sluppet for. Men vi har holdt os indenfor almen arbejdstid til daglig, og der har både været tid til at passe studiejobbet, besøge de gamle ugentligt, venindehygge og byture. Og stadig har vi afleveret før tid, så vi har været heldige.
I morgen er officielt sidste dag, vi skál mødes i gruppen, for at lave det sidste. Tirsdag står den nemlig på BA-konference, hvor vi skal fremlægge for de kommende bachelor-skribenter på studiet, et par gymnasieklasser og en håndfuld undervisere. Så vi må nok hellere forberede et eller andet.
Efter det, så er der kun tilbage at forberede sig til eksamen. I den forbindelse, taler lidt om at mødes i gruppen, bare sådan for at brainstorme lidt. For hvad skal man liiige holde oplæg om, til eksamen? Jeg ved det ikke endnu. 

Tænkeboks er hvad jeg må I – medmindre I lige kan ryste noget ud af ærmet til mig? Så giver jeg sgu en øl i lufthavnen.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *