Anne,  antivoksen,  fjoller,  folk er freaks,  Idiot,  snaksnak

Du ved, du ikke vinder DM i “pisse flink” …

.. når du i løbet af en uge:


1) Observerer en mand snuble på vej mod bussen, fra dit køkkenvindue. Og så snart du indser, han ikke kom sådan rigtig til skade, skriger hysterisk af grin.

2) Skal kæmpe en indre kamp, for ikke at danse sejrsdans, men i stedet lægge ansigtet i sympatiske folder, når to af de private hjem du gør rent i som studiejob, meddeler at deres “hund desværre er gået bort”. … (Jaaajaa, naturligvis sympatisere jeg deres tab af et kæledyr. Men som overfølsom og temmelig dyrehadsk, er det jo arbejds-fryns sendt fra himlen)

3) Sendte Sorte-Per videre i bussen. “Kom til” ikke at opdage, at min taske fyldte sædet, da super-spritstinkende, brækbeklædt herre spejdede efter en siddeplads. Håber “offeret” bag i vognen klarede den.

4)I en hyggesnak med din vejleder, bliver fortalt, at hun “aldrig fik taget sin mands efternavn. Men at hun så “havde skulle hedde Lunn Kierkegaard” og du svarer: “Haha, det var nok meget godt så – det lyder jo som en nyafbrændt massegrav.” Åbenbart upassende. 

5) Bare holdt helt og holdent mund, da kassemedarbejderen i Fakta, slog to varer væsentligt billigere ind, end hvad de stod til.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *