Anne,  Bolig,  der er altid noget at fejre,  nørd,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Smukt med smukt med ekstra smukt på.Sagde jeg det ikke? Jeg er endnu engang blevet begavet, fuldstændig over evne. Fik simpelthen de flotteste, skønneste og bedste Bachelor-gaver i fredags. 

De gamle havde valgt at give mig en smuk milepæls-gave: 2014-platten fra R.C. Den var tilfældigvis var udsmykket med en af landets (og mine) største helte, nemlig H.C Andersen – og derfor synes de, jeg skulle have netop den. Ja, det er nok efterhånden ikke gået nogens næse forbi, at jeg er stor børnebog og eventyrs-fan. 
Derfor var begejstringen stor, da jeg også fik figuren af H.C himself. Ligesiden mor erhvervede sig sin, har jeg været syg af misundelse, og nu har jeg min egen! Elsker at den grimme ælling, sidder for foden af ham og lytter til fortællingerne. Den slags detaljer, er det, der gør hele forskellen.
Af Kit fik jeg de flotteste tøseøreringe og et Elements R.C-krus til min blandede kongelige krus/koppe/bæger-samling – jo flere jo bedre. Mindstebarnet hev også overraskelser ud af ærmet: Søde kaktusser i retrofarver og et gavekort på søskendehygge-burgeraften for os alle tre.
 Er der noget at sige til, at jeg blev en smuuule overvældet?

Det var hvertfald næsten svært at vente til at komme hjem, med at pakke tingene ud. Så snart, man får så mange nye sager mellem hænderne, begynder min hjerne hvertfald at arbejde på højtryk. Stel/indretning-stress på bedste vis! For hvor skal skal de lige stå og hvad skal de kombineres med? 
Så da jeg endelig fik lov, at slå mig løs, var det skønt. Og der fløj MMS’erne rundt til de søde givere, for at vise hvor de fine ting havde fået plads. Indretning er og forbliver den hyggeligste hobby.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *