Anne,  Mad,  snaksnak,  snygge,  yum

Laks, jazz og panservogne.
Fredag stod på Madklubhygge, for første gang i tusinde år. Men alle, bortset fra mig, bor ikke længere i Aalborg, så det er efterhånden halvsvært at få os samlet. 
Og det var også, et amputeret hold der mødte op pga. mange sommerplaner, men nøj, hvor var det hyggeligt.
Pga. usikkerhed omkring fremmødet, valgte vi at tage på en af de lokale favorit-cafeer fremfor at kokkere i privaten, som vaneligt. 
Vi var alle enige om at, Café Vi2 aldrig skuffer, så det blev vedtaget – og det viste sig at være en ekstra god idé, at tage der forbi, netop denne dag. For ved et rent tilfælde var der bigband på pladsen og udstilling fra Aalborg Garnisons museum. Så det var lige ekstra hyggeligt, med lækker jazz-musik og god stemning til maden. Blandt de mange fristelser på menukortet, valgte jeg en yndlingerne: “Ristede Rugbrødsandwich med varmrøget laks, pesto, semidried tomater og dildhytteost”. Ikke dumt, overhovedet. 

Timerne og snakken fløj afsted, og længe efter desserten var af bordet, blev vi siddende. Der er altid så meget at tale om, når det er længe siden sidst – og et hav af gamle røverhistorier, at gen-drille med. Skønt, skønt. Så nu prøvede vi at love hinanden, at der ikke går så længe til, at vi ses skal ses næste gang. Mon der dukker endnu en dato op, her i sommer? Man kan hvertfald håbe.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *