gid det var mig,  Made by Mor,  PURE NICENESS,  smukt

Made by Mor #7Vores fantastiske og enormt stædige mor har endnu engang skabt noget misundelsesværdigt med sine hænder.
Denne gang er det sten-/rosenbed. Bliver gang på gang overrasket over hendes evne til, at overskue sådan et projekt. Ville på ingen måde kunne danne mig et overblik så stort et areal, og skabe harmoni og sammenhæng, som hun kan.
Før bestod forhaven kun af græs, og intet andet. Det var en smule kedeligt, men det må man sige hun fik lavet om. Hendes interesse for roser er steget i takt med hendes indkøb. Jo flere hun køber, jo mere vild bliver hun med dem. Det er tydeligt for alle os omkring hende. 
Hvis jeg havde en have ville jeg elske, at have så mange sten deri. Synes det giver en vidunderlig stemning, og fremhæver alt det bløde og sarte ved roserne og de andre planter. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *