anbefaling,  Anne,  antivoksen,  Mad,  snygge,  yumyum

Torsdagsfavorit.Her lidt glimt fra mig og Kit’s aften igår. Vi har begge arbejdsweekend, så det er med at hygge inden fornuftens ærinder indtræffer. 
Derfor havde jeg inviteret på kødpizza, sladder, lakridser og film, der kræver et mentalt niveau for en 4 år dansker/en 13 årig amerikaner (… hvilket formentlig IQ-mæssigt, må være det samme.) Og kaffe var der også, naturligvis! Café Noir’s med hasselnød, er virkelig inde i varmen herhjemme for tiden. Yum! Ikke hele tiden, for almen kaffe er stadig favoritten, men som afveksling er det altså hyggeligt, med en ny smag.

Har I en favorit af dem med aroma? Jeg har før haft karamellen af samme mærke, og amaretto er også et hit. Anbefal gerne, hvis du lægger inde med et godt bud!

4 Comments

 • Fruen i Midten

  Åh, nu får jeg akut lakridstrang! Til gengæld er jeg ikke meget for kaffe, der smager af andet end kaffe (og mælk altså – mælk er vigtigt), så på det punkt har jeg ikke mange gode input at komme med.

 • Debbie

  Lyder dejligt med tophygge inden masser af arbejde – så har man ligesom noget at stå imod med. 🙂
  Åh hasselnød smag i kaffen er også topfavorit herhjemme. Købte en med chokoladesmag for noget tid siden, men blev desværre svært skuffet – den smagte slet ikke af chokolade. :/

 • A + K = ♥

  Hasselnød er altså også virkelig god – jeg er også mere vild med den, end den med chokolade. Man kan også få en halvdyr slags, med irish coffee smag, den er altså god. Men overraskende diskret.
  Og du har helt ret, det er med at hygge mens man kan!

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *