Kit,  snaksnak,  snygge

Søndagstogt

Vi har altid elsket, at tage på togt. Før i tiden bestod togt ofte af en ‘Husetsvin’ (den billigste papvin fra Letkøb) og de der små romkugler fra First Price, delt på ‘akoholiker-bænken’ efter mørkets frembrud. 
Bænke sidder vi stadig på, men når vi tager på togt nu om stunder, foregår det på en lidt anden måde.
‘Madpakkestedet’ er et af de hyggeligste steder, som vi kan komme på. Og nu hvor vi er blevet voksne og kedelige? er papvinen skiftet ud med madpakker og kaffe. 
Så igår tog vi på togt i det skønne solskin. Vi havde cyklerne klar klokken 13, da vi ville spise middagsmad ude. Jeg havde sørget for hjemmelavede burgere til frokost, og Lange havde kaffe og dessert med. 
Tiden går hurtigt, når man er på togt, og før vi fik set os om var det blevet aften. Det er selvfølgelig altid sådan med os, men når solen står højt på himlen, er det endnu svære at bedømme hvad klokken er. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *