Anne,  ferie,  nice,  snygge,  yum

KBH – dag 3.

12.30 Strøgtur – og et smut i Faraos Cigar, hvor der var et væld af de fineste Burton Bøger.
Kl. 14.30 – Frokostbesøg hos Price Brødrene (mere om det i et andet indlæg) 
16.00 Tur i den Botaniske Have… 
… som altid er smuk.

19.00 – Operaen.  Den Store Premiere: Den Lille Havfrue in action!

Her billeder fra den sidste reele dag i KBH. Førstedelen af dagen bestod af timevis af Strøg-hygge, masser af to-go kaffe i solen, en tur på Brd. Price og et besøg i Botanisk, inden turen gik til Operaen. 
Musicalen var helt og aldeles skøn – fortryllende sange, flotte kostumer og ikke mindst fantastisk sang! Både nye og gamle var på kortet, og eventyret var også nyfortolket, i en grad hvor der stadig var respekt for både H.C’s version og Disney’s med.

Fjerde og sidste dag blev brugt på en lille tur ind til byen, lækker brunch i solskinnet og en roadtrip hjem ink. færgetur. En dejlig afslutning på en skøn miniferie. Og tænk sig, jeg har faktisk kun tre dage herhjemme, før endnu et gensyn med hovedstaden. De skal bruges på job, at hygge med den altid savnede yndlings Kit og lidt afslapning.

Håber I også nyder sommeren.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *