Anne,  dagens humør,  fjoller,  nice,  snaksnak

Baby-lykke!Ja, se liiige hvad jeg opdagede i fredags. Ja, hvem der har grønne fingre? Mig! En baby-tomat er dukket op – og blomster på peberfrugt-planten i massevis. Er det ikke fint?
 
Jeg blev hvertfald helt lykkelig. “Kæft, hvor er jeg Dalby-agtig/Frank-Bonderøvs-cool/Urban-gartner-nice”, nåede jeg at tænke. 
Og kom pludselig i tanke om, at det faktisk ikke lige var sådan, det hang sammen. For faktisk opstod begge dele, mens jeg var tre dage i KBH. Så faktisk trives mine planter tilsyneladende bedst, når de er ude af min varetægt.. Men pyt da også med det!
Jeg ser det som, at planterne har savnet mig, og at det er en form fra hjemkomst-gave til dem fra mig. Og jeg glæder mig til, at de modner og er til at spise, så jeg rigtig kan prale med dem (.. hvis jeg da ikke slår dem ihjel inden)

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *